ITP Csíkszereda - ITP / Tachográf

év tapasztalalt
elvégzett ITP
+
tahográf ellenőrzés
elégedett kliens
+

A vállalkozás általános leírása

Megalapozott szakmai tapasztalattal várja Önt is az M. COMEX SRL munkaközössége, ahol igénybe veheti Csíkszereda egyetlen és maximálisan felszerelt tachográf ellenőrző szolgáltatását, valamint vállaljuk gépjárműve kötelező műszaki vizsgáztatását (ITP) is.

ITP Csikszereda
tachográf Itp ellenorzes szemelyautok
Cégünk Csíkszereda egyik legmodernebb műszaki vizsgáztatásra (ITP Csíkszereda) alkalmas műhelyével rendelkezik, ahol ugyanakkor igénybe veheti a tachográf ellenőrző szolgáltatásunkat is, az előzetes programálást követően. Szolgáltatásainkat egy könnyen megközelíthető munkaponton végezzük minden típusú jármű számára, ahol egy gyors és pontos szolgáltatásban részesülhet. Örömmel tölt el bennünket, hogy csapatunkat tapasztalt kollégák alkotják és minőségi szolgáltatást biztosíthatunk ügyfeleink számára.
Zsuzsika TA
Zsuzsika TA
2022-09-02
Gyors és elfogadható árban végzik az Itp ellenőrzést.
István Balázs
István Balázs
2022-05-05
Megbízható az ITP Miercurea Ciuc csapata.
Fazakas István
Fazakas István
2022-03-22
Zsombor Fekete
Zsombor Fekete
2022-02-08
ITP Miercurea Ciuc - M.Comex recomand cu încredere . Super de treaba ,rapizi ,profesioniști și disponibili în a oferi suport clienților. Am făcut ITP-ul fără probleme. Am sa revin cu siguranță.
Szilard Grusz
Szilard Grusz
2022-02-06
Szabolcs Tanko
Szabolcs Tanko
2022-02-06
Sok éves tapasztalattal rendelkező ITP és tachográf ellenőrző műhely.
Hunor Bota
Hunor Bota
2022-02-06
András Izsák
András Izsák
2022-02-06
Edina Mihály
Edina Mihály
2022-02-01
Blanka Mihaly
Blanka Mihaly
2022-02-01

Az időszakos műszaki vizsga (ITP Csíkszereda) fontos része járműve biztonságos és zavartalan működésének. Akár új, akár régi autója van, ez a rendszeres ellenőrzés kötelező és szükséges az esetleges problémák elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy járműve megfeleljen a biztonsági előírásoknak. Az ITP a jármű műszaki állapotának rendszeres ellenőrzése annak biztosítása érdekében, hogy a jármű megfelelő állapotban legyen a közutakon való biztonságos közlekedésre. Ez egy sor olyan ellenőrzést foglal magában, amelyeket az erre felhatalmazott központok, az úgynevezett ITP-állomások végeznek, amelyek speciális berendezésekkel vannak felszerelve a jármű különböző alkatrészeinek értékelésére.

Az ITP alapvető szerepet játszik a közúti biztonság fenntartásában és a balesetek megelőzésében. A rendszeres ellenőrzések biztosítják, hogy járműve megfeleljen a hatóságok által meghatározott biztonsági követelményeknek. Ezenkívül az ellenőrzés segít felismerni az esetleges hibákat vagy műszaki problémákat, így megelőzhető a forgalomban bekövetkező nagyobb meghibásodások kockázata. Az az időszak, amelyen belül el kell végeznie a műszaki vizsgát, az egyes országok vagy régiók jogszabályaitól függően változik. Általánosságban elmondható, hogy a régebbi járművek esetében rövidebb időközönként kell elvégeztetni a vizsgálatokat, míg az újabb járműveknek ritkábban kell időszakos vizsgálatot végezniük. A tulajdonosokat általában tájékoztatják a műszaki vizsga esedékességének pontos időpontjáról, és a határidő elmulasztása szankciókat vonhat maga után.

Időszakos műszaki ellenőrzés: minden, amit tudni kell

Az időszakos műszaki vizsga (ITP) fontos része járműve biztonságos és zavartalan működésének. Akár új, akár régi autója van, ez a rendszeres ellenőrzés kötelező és szükséges az esetleges problémák elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy járműve megfeleljen a biztonsági előírásoknak.

Mi az időszakos műszaki vizsgálat (ITP Csíkszereda)?

Az időszakos műszaki vizsga (ITP) a jármű műszaki állapotának rendszeres ellenőrzése annak biztosítása érdekében, hogy a jármű megfelelő állapotban legyen a közutakon való biztonságos közlekedésre. Ez egy sor olyan ellenőrzést foglal magában, amelyeket az erre felhatalmazott központok, az úgynevezett ITP-állomások végeznek, amelyek speciális berendezésekkel vannak felszerelve a jármű különböző alkatrészeinek értékelésére.

Az időszakos műszaki vizsgálat fontossága

Az ITP alapvető szerepet játszik a közúti biztonság fenntartásában és a balesetek megelőzésében. A rendszeres ellenőrzések biztosítják, hogy járműve megfeleljen a hatóságok által meghatározott biztonsági követelményeknek. Ezenkívül az ellenőrzés segít felismerni az esetleges hibákat vagy műszaki problémákat, így megelőzhető a forgalomban bekövetkező nagyobb meghibásodások kockázata.

Mikor kell elvégezni az időszakos műszaki ellenőrzést?

Az az időszak, amelyen belül el kell végeznie a műszaki vizsgát, az egyes országok vagy régiók jogszabályaitól függően változik. Általánosságban elmondható, hogy a régebbi járművek esetében rövidebb időközönként kell elvégeztetni a vizsgálatokat, míg az újabb járműveknek ritkábban kell időszakos vizsgálatot végezniük. A tulajdonosokat általában tájékoztatják a műszaki vizsga esedékességének pontos időpontjáról, és a határidő elmulasztása szankciókat vonhat maga után.

Az időszakos műszaki vizsgálat folyamata

Az ITP-eljárás egy sor ellenőrzést és vizsgálatot foglal magában a jármű műszaki állapotának felmérésére. Az ellenőrzött főbb szempontok a következők:

 • Szennyezőanyag-kibocsátás

A jármű károsanyag-kibocsátó rendszereinek vizsgálata annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a légszennyezési előírások által előírt határértékeknek.

 • Fékrendszerek

A fékrendszerek alapvető fontosságúak a közúti biztonság szempontjából. Ellenőrzik, hogy megfelelően működnek-e, és hogy a kopás a megengedett határértékeken belül van-e.

 •  Világítási rendszer

A jármű világítását, beleértve a fényszórókat, a hátsó lámpákat és a jelzőfényeket is, megvizsgálják, hogy azok megfelelően működnek-e, és hogy a világítás megfelelő-e.

 • Felfüggesztés és kormányzás

Ezeket az alkatrészeket annak érdekében ellenőrzik, hogy ne legyen túlzott kopás, és hogy a jármű biztonságosan és zökkenőmentesen vezethető legyen.

 • Biztonsági felszerelés

A biztonsági öveket, légzsákokat és egyéb biztonsági berendezéseket megvizsgálják, hogy azok megfelelő működésre alkalmasak legyenek.

Az időszakos műszaki vizsgálat előnyei

Az időszakos műszaki vizsga rendszeres elvégzése számos előnnyel jár a járművezetők és általában a közúti közlekedés számára:

 • Közúti biztonság

A rendszeres ellenőrzések biztosítják, hogy a jármű biztonságos legyen és oITPmális paraméterekkel működjön, csökkentve a műszaki hibák okozta balesetek kockázatát.

 • A környezetszennyezés csökkentése

A károsanyag-kibocsátás vizsgálata hozzájárul a tisztább és egészségesebb környezethez.

 • Üzemanyag-takarékosság

Az oITPmális állapotban lévő, jól karbantartott jármű üzemanyagot takarít meg, ami csökkenti az üzemeltetési költségeket.

 • A jogszabályoknak való megfelelés

A műszaki vizsga elvégzése törvényi kötelezettség, és az előírások betartása megelőzi a büntetéseket és bírságokat.

Hogyan készüljön fel az időszakos műszaki vizsgára?

A pozitív eredmény biztosítása érdekében a műszaki vizsgán kövesse az alábbi tippeket:

 • Ellenőrizze a dokumentumokat

Győződjön meg arról, hogy minden szükséges dokumentum, beleértve a gépjármű-biztosítást és a forgalmi engedélyt, érvényes és naprakész.

 • Járműkarbantartás

Gondoskodjon járműve megfelelő karbantartásáról, végezze el a rendszeres szervizelést és cserélje ki az elhasználódott alkatrészeket.

 • Ellenőrizze a világítási rendszert

Győződjön meg arról, hogy minden izzó megfelelően működik.

 • Cserélje ki a törött szélvédőt

Ha a szélvédő megrepedt vagy törött, a műszaki vizsga előtt ki kell cserélni.

 • gyorsaság
 • minőségi szolgáltatás
 • pontosság
 • udvariasság
 • professzionalizmus